Repoint levert u real time logistieke optimalisatie via een geheel nieuw werkingsprincipe

RePoint heeft in de afgelopen jaren een gepatenteerd real time locatiebepalingsprincipe ontwikkeld, genaamd SemiMesh. Gedurende deze ontwikkeling hebben we erg veel ervaring opgedaan met alle gangbare track en trace technologieën in de zorg. Met het node gebaseerde SemiMesh gaan we een stap verder dan het huidige, veelgenoemde, RTLS, wat in onze optiek te vaak niet real time is.

RePoint ontwikkelt voor de zorg en samen met de zorg. Daarom bieden wij ook de juiste balans van nauwkeurigheid, schaalbaarheid en kosten­efficiëntie voor uw organisatie.

Maar de echte waarde voor onze klanten wordt gecreëerd door locatiebepaling te integreren in de logistieke processen op zorglocaties. Voor elk zorgsegment kennen we dan ook een onderscheidende oplossingen.

We hebben van en met onze klanten geleerd dat er in het proces van logistieke optimalisatie rustig meerdere track en trace technologieën naast elkaar waarde kunnen toevoegen. Dit baseren we op afwegingen zoals oa. historie (legacy), processtap in het logistieke proces en kosten versus nauwkeurigheid. Uiteindelijk bepaalt onze klant welke technologie wordt toegepast.

Met meer dan 1500 locaties, die gebruik maken van onze software en/of hardware, begrijpen we goed wat uw behoeften zijn. Graag helpen we u met het optimaliseren van uw logistiek via een gedegen projectaanpak.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

RePoint levert de meest optimale combinatie van hardware en software voor real-time indoor track & trace systemen.

Contact

Onze ontwikkelpijlers

RePoint vindt het belangrijk om te blijven innoveren, daarom zijn de volgende ontwikkelpijlers voor ons belangrijk.

LOGISTIEK

De basis van al onze oplossingen berust op een sluitend en efficiënt logistiek proces waarbij we rekening houden met de dynamiek in de zorg. Wanneer we een dergelijk integraal logistiek proces inzetten bij onze klanten leidt dit altijd tot hogere patiëntveiligheid, tevreden eindgebruikers en meer efficiëntie.

SEMI-MESH

Ons eigen gepatenteerd werkingsprincipe is leidend voor alle real time localisering. Waarbij we hierin voorzien met PoE, 4G en nu ook 5G. Ook onze nodes leveren steeds meer sensor informatie. We werken toe naar een systeem waarbij alle real time localiserings technieken werken op basis van dit principe.

TECHNIEK NAAR BEHOEFTE

We hebben naast onze eigen technische oplossing, ook veel kennis van andere gangbare localisatie technieken. We gebruiken ook altijd meerdere technieken waarbij we dit inzetten op basis van de werkelijke behoefte van onze klanten. We doen niet aan technologie push.

KLANTSITUATIE

Door onze lange ervaring beschikken we over unieke kennis van de werkelijke operationele situatie in de diverse klantsegmenten. Deze ervaringen hebben we geintegreerd in onze oplossingen, maar zetten we ook in om te zorgen dat bij elke implementatie de benoemde doelen ook echt gehaald worden door de klant hierin goed te begeleiden.