CleanTrack

CleanTrack

TOEKOMST­BESTENDIG SCHOON­MAKEN

CleanTrack gebruikt technologie om het schoonmaken van ieder hulpmiddel te verbeteren: GS1 barcodes, RTLS nodes, 4G en 5G.

KWALITEIT

CleanTrack verzekert efficiëntie en kwaliteit van hoog niveau in veel­eisende organisaties zoals verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties.

HELDER SCHOON

Krijg een helder over­zicht van alle schoon­maak op iedere locatie. Maak alleen schoon wat gebruikt is en maak beter gebruik van de beperkte tijd.

EFFICIËNTIE

De schoonmaak­business heeft lage marges dus pak de kans om je markt­aandeel uit te breiden. CleanTrack maakt dit mogelijk.

VERBETERDE WERKERVARING

Verbeterde werkervaring en een verhoogde efficiëntie waarbij we dit koppelen aan een lagere belasting van de werknemer.

ZEKER SCHOON

CleanTrack gebruikt technologie om het schoonmaken van alle mobiele hulp­middelen en onder meer het interieur, vloeren en wanden beter in beeld te brengen.

Gebruik boven bezit

Zorginstellingen zijn er om zorg te leveren en hebben daarbij hulpmiddelen nodig. Maar het daadwerkelijk bezitten van een hulpmiddelenvloot is geen corebusiness. Sterker nog: het staat efficiënte inzet vaak alleen maar in de weg. Vandaar dat Vegro een leaseconstructie aanbiedt. Ontzorgen en besparen zijn daarbij sleutelwoorden. “Ja, en ik zou durven zeggen: fors besparen”, zegt Frank Huiting, accountmanager regio Noordoost bij Vegro.

Ga door met lezen